Snails mažoms rankytėms – vaikiškas nagų lakas be toksinų

Snails mažoms rankytėms – vaikiškas nagų lakas be toksinų

Snails prekės ženklas kilęs iš Europos. Šiuo metu asortimente pateikiamas vaikiškas nagų lakas, mažoms rankytėms be toksinų.

Nė vienas iš tėvų neleis savo vaikams žaisti su pavojingomis cheminėmis medžiagomis. Atrodo neįsivaizduojama, bet daugelis iš mūsų leidžia vaikams naudoti kosmetiką, kurios sudėtis kartais kelia rimtų abejonių.

Tai natūralus augimo etapas ir saviraiškos būdas merginoms, kurios mėgsta puoštis ir mėgdžioti savo mamas. Panašu, kad nagų lakas yra vienas nekenksmingiausių būdų tai padaryti. Tačiau ne visos mamos žino, kad daugelis „suaugusiesiems skirtuose“ lakuose esančių komponentų yra itin toksiški vaikams. Naudojami tokie ingredientai kaip: formaldehidas, dibutilftalatas (DBP) ir toluenas. Tačiau vaikams jie visiškai netinka.

Snails atsiradimo istorija

Štai kodėl mama iš Graikijos Jeanette Sklivanou, susirūpinusi dėl net vaikiškoje kosmetikoje esančių cheminių medžiagų kiekio, nusprendė sukurti savo prekės ženklą, 100% saugų vaikams. Taip gimė Snails – vaikiški nagų lakai, 100% vandens pagrindu ir be šiurkščių chemikalų. Lakai gaminami Prancūzijoje, vienoje geriausių kosmetikos gamyklų. Iš čia ir kilo pavadinimas Snails, kilęs iš Safe Nails (saugus nagams). Šis prekės ženklas didžiuliu greičiu įgauna Europos, Australijos ir Didžiosios Britanijos vartotojų meilę ir pagaliau atsirado Lietuvoje!

Štai kaip savo motyvus paaiškina įmonės įkūrėja Jeanette Sklivanou:

„Man, kaip mamai, labai svarbu apsaugoti savo vaikus. Ir aš siaubingai nustebau, kai kosmetikoje radau didžiulį toksiškų ingredientų kiekį. Per greitai augančių vaikų ir jų seksualinės raidos tema dabar žiniasklaidoje keliama gana dažnai, tačiau be psichologinio, kyla ir fizinis kontaktas su šarminėmis cheminėmis medžiagomis. Man atrodo svarbu suteikti vaikams galimybę išreikšti save, lavinti skonį ir vaizduotę. Tad mūsų pareiga yra užtikrinti jų saugumą.“

Snails vaikiškas nagų lakas yra vienintelis 100% vandens pagrindo lakas rinkoje, kuriam nereikia specialaus cheminio valiklio. Jame yra tik 3 ingredientai: vanduo, akrilato polimeras ir netoksiški dažikliai. Dėl savo vandens pagrindo jis 100% tirpsta vandenyje ir mamoms nereikia jaudintis, net jei jų mylima dukra išliejo laką ant drabužių ar baldų. Juk bus lengva nuplauti paprastu vandeniu su trupučiu muilo. Vaikams patinka Snails, nes yra daug vaikiškų spalvų ir netgi maloniai kvepia (skirtingai nei įprasti nagų lakai). Snails nagų lakas taip pat biologiškai skaidosi neteršiant aplinkos.

Pabaigai

Tai tikrai europietiškas produktas, pagamintas Prancūzijoje ir supakuotas į Itališkus stiklinius buteliukus. Snails atitinka visus Europos Sąjungoje galiojančius standartus ir reikalavimus, kurie yra griežčiausi pasaulyje.

Parašykite komentarą